Sänkt hastighet utanför skolorna i Västra Hamnen till sommaren

Många skolor i Malmö har haft en hastighetsbegränsning på 30 km/h utanför skolan. Utanför Västra Hamnens skola har det dock inte varit någon sådan begränsning, utan bilarna har fått köra i den högre hastighet som generellt gäller i Malmö centrum (initialt 50 km/h och på senare tid 40 km/h). Nu är dock en sänkning utanför skolorna i Västra Hamnen på gång. Kommunen skriver:

  • ”Efter ett beslut i Tekniska Nämnden ska alla grundskolor i Malmö få hastighetsbegränsning 30 km/h. Detta ska genomföras successivt under 2016 och 2017. I Västra Hamnen planeras hastighetsbegränsningarna utanför skolorna att införas under sommaren.”

2 reaktioner på ”Sänkt hastighet utanför skolorna i Västra Hamnen till sommaren

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.