Fortfarande möjligt att ta en helikoptertur från Västra Hamnen

Innan Öresundsbron fanns, så fanns det tre flygplatser som man kunde flyga till om man ville till Malmö (vilket fick flygplatspersonalen ute i världen att undra vad det var för stor stad som de aldrig hade hört talas om):

  • Sturup
  • Kastrup
  • Helikopterplattan i Västra Hamnen

Bland annat ingick ibland helikoptern mellan Västra Hamnen och Kastrup i flygbiljettpriset om man skulle åka mellan till exempel Kastrup och Helsingfors med Finnair. När Öresundsbron stod färdig lades de reguljära flygningarna från helikopterplattan i Västra Hamnen ner. Går man förbi helikopterplattan i Västra Hamnen idag, så ser det mest ut som ett skrotupplag.

För den som gärna vill följa med på en helikopter som startar och landar vid helikopterplattan i Västra Hamnen så är det möjligt att den 14:e eller 28:e september följa med på en 20-minuters rundtur för 990 kronor.

Läs mer: Helikoptertur över Malmö och Lund

En reaktion på ”Fortfarande möjligt att ta en helikoptertur från Västra Hamnen

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.