Drabbas du om det som inte kan hända händer?

Det kommer förmodligen aldrig att hända här i Västra Hamnen, men det hände i New York: Skyskrapor rasade samman i ett terrorattentat. Låt oss ändå tänka tanken: Vad händer om ett flygplan kör in i Turning Torso?

  • Först av allt kan vi nog fastslå (med tanke på föregående notis) att det räcker inte med två skärmflygare för att rubba Turning Torso.
  • Men i fantasin kan en vindpust välta Turning Torso. Då ställer vi fantasifulla som bor eller arbetar i Turning Torsos närhet oss frågan: Befinner jag mig i riskzonen om Turning Torso skulle välta? Med nyvunna kunskaper om hur man ritar cirklar på kartor så kan vi snabbt ta fram svaret (cirkelns radie är 190 meter, det vill säga lika stor som Turning Torsos höjd):

Träffa en kändis: Lördagen den 24 augusti (2013) mellan klockan 11 och 12 kommer Maria Montazami att vara på ICA Maxi här i Västra Hamnen för att signera sin nya bok Fira med Maria Montazami.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.