Sommarlovsmorgon: Måsarna gillar det

sommarlov-mas
2013-07-02: SVTs inspelning av det direktsända Sommarlovsprogrammet vid Scaniabadet här i Västra Hamnen drar mycket folk. En stor folksamling som sitter en timme och fikar i gräset lockar även måsar. Man kan ju hitta brödsmulor bland publiken! Foto: Lars Tufvesson.

 

direktsandning
2013-07-02: Tisdag betyder tävlingsdag. Två lag tävlar mot varandra. Sista grenen är lådbilsrace. Här fångar kameramannen det ledande blåa laget när de passerar den såphala plastmattan bakom bussen som programmet kretsar kring. Foto: Lars Tufvesson.

 

ladbilsrace
2013-07-02: Det blåa laget har en ointaglig ledning när målet närmar sig efter slalom-konerna. Foto: Lars Tufvesson.

 

lastbilsflak
Bonusbild 2013-07-02: Norr om ICA Maxi: Inom programmeringens ädla konst talar man ibland om rekursion och rekursiva anrop. Det är ungefär som om man skulle lasta ett lastbilsflak med ett lastbilsflak. Foto: Lars Tufvesson.

Dagens länk: (Läsvärd trots att den handlar mer om Malmö än om Västra Hamnen) 17 reasons why Malmö is the best Scandinavian city

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.