”I am sorry Jan, but I had to do it”

Ovan kan du se hur Felix Baumgartner använde en helikopter för att kunna hoppa från Turning Torsos tak här i Västra Hamnen. Det var ett tag sedan, närmare bestämt år 2006. I Skånskans artikel om att turister under sommaren 2013 kan besöka Turning Torsos topp, så berättar Jan Andersson från HSB Malmö om händelsen på följande vis:

  • Han frågade mig två gånger innan och jag sa nej båda gångerna. Tredje gången tog vi honom när han försökte smita upp. Fjärde gången hyrde han en helikopter och hoppade till taket. När jag gick upp efter att han försvunnit hade han lämnat en fallskärm som han skrivit ”I am sorry Jan, but I had to do it”.

Jan Andersson uttalar sig även om HSB Malmös försöka att sälja Turning Torso:

  • Det kommer in anbud och affärsförslag hela tiden, men det är en stor affär. Turning Torso för 1 600 miljoner, sedan garaget för 300 miljoner. Om du frågar mig tror jag att det dröjer många år, om det ens sker, innan det säljs.

Läs mer: Torson öppen för turister

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.