Beachvolley: Inga större tävlingar i Daniaparken i Västra Hamnen

Malmö stad vill göra Ribersborgsstranden och Limhamnsfältet till nationellt center för beachsporter. Gunnar Ericsson, senior advisor på Gatukontoret, intervjuades i samband med denna nyhet av Lokaltidningen, och sade då så här om att hålla beachvolley-tävlingar i Västra Hamnen:

  • ”När vi arrangerade volleyboll-SM lockade det 10 000 – 15 000 besökare och läktarna var fulla dag och natt. I fortsättningen kommer vi inte att hålla några större tävlingar i Daniaparken i Västra Hamnen, vi märkte att det blev för trångt i somras. Mindre tävlingar kommer dock att hållas där även i fortsättningen.”

Läs mer (dock inte om Daniaparken): Ribersborgsstranden och Limhamnsfältet ska bli nationellt center för beachsporter

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.