Studio TS Dam & Herrsalong: Nu på Västra Varvsgatan 9C

frisor
2013-02-02: Studio TS på andra sidan gatan vid Kockum Fritid. Foto: Lars Tufvesson.

Ytterligare en frisörsalong har hittat till Västra Hamnen. Denna gång är det Studio TS:

  • ”Personlig service med stort engagemang.”
  • ”Mina sexton års erfarenhet gör att jag har stor kunskap i klippningar samt färgning, slingning och permanent. Behöver du en bröllopsfrisyr bjuder jag på både råd och en oförglömlig håruppsättning.”
  • Boka på 040 – 23 36 80

Dagens citat:

  • ”Att så många i en tid då ingen ville bygga bostäder i Malmö protesterade mot Bo01, denna fantastiska möjlighet att nära centrum bygga ett miljömässigt nydanande bostadsområde tillgängligt för alla Malmöbor och utan att det kostade en enda skattekrona, var för mig en grym besvikelse. Varför såg inte de som protesterade det jag såg?”

Från IIlmar Reepalu: ”Därför avgår jag”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.