Problem med matos i Sundsfastigheters fastigheter i Fullriggaren-området

HSB Sundsfastigheter har 82 hyreslägenheter längs Einar Hansens Esplanad. En del av lägenheterna har problem med inomhusluften. Enligt en boendes anmälan till miljöförvaltningen sprids det en fruktansvärd matosdoft i två av tre rum. Filter har satts upp för att förbättra situationen, men än är problemet inte fullständigt löst.

En reaktion på ”Problem med matos i Sundsfastigheters fastigheter i Fullriggaren-området

  1. Även boende i Turning Torso har sedan flera år problem med ventilationen: Det luktar cigarretter, matos och liknande. Kläder som hänger har behövts kemtvättas och liknande. När problemet tas upp med HSB så hänvisar de till hemförsäkringen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.