Apoteket planerar butik vid Systembolaget och ICA Maxi

ICA Maxi Västra Hamnen ska flytta entrén till byggnadens östra sida, där Diligentia uppför ett nytt kontorshus och ett torg vid namn Masttorget. I kontorshusets bottenvåning blir det ett stort Systembolag, och även ett apotek:

  • Apoteket öppnar 300 kvadratmeter med egenvårdssortiment och receptservice.

Diligentia letar ytterligare entreprenörer inom mat och dryck som kan komplettera ICA Maxi, Systembolaget och Apoteket.

Peter Eriksson som är etableringschef på Apoteket skriver så här: ”Vi räknar med att blandningen av personer som rör sig i området är ett bra kundunderlag och vi tillför något nytt till både Masthusen och hela Västra hamnen.”

Lars kommentar: Apoteket tillför inte något nytt till Västra Hamnen. I Dockan (som ligger i Västra Hamnen), cirka 445 meter från Apotekets kommande butik ligger det redan idag ett DocMorris-apotek med egenvårdssortiment och receptservice.

Läs mer: Apoteket öppnar butik invid torget i Masthusen

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.