Sjätte dyraste gatan i Skåne: Kompassgatan

Mäklarfirman Fastighetsbyrån har tagit fram statistik över de gator i Skåne där bostaden är dyrast. De har tittat på perioden januari 2010 till och med september 2012 och de gator där minst fem försäljningar har gjorts.

Tittar man på försäljningspriset, så hamnar Kompassgatan här i Västra Hamnen på sjätte plats, med fem försäljningar och ett medelpris på 6 769 300 kronor.

  • Ännu dyrare än Kompassgatan (bland de gator där fem försäljningar eller mer har gjorts) är två vägar i Ljunghusen, Vellinge (Storvägen och Västra Vråkvägen) och tre vägar i Bellevue, Malmö (Nordmannagatan, Vittskövlegatan och Beleshögsvägen).

Kompassgatan

Läs mer:

 

En reaktion på ”Sjätte dyraste gatan i Skåne: Kompassgatan

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.