Masthusen: Läget just nu

Veidekke bygger Diligentias nya kontorshus öster om ICA Maxi, i Masthusen-området.


2012-11-21: Nya kontorshuset är numera högre än ICA Maxis tak. Foto: Lars Tufvesson.

För närvarande håller man på att resa husets stomme. Detta arbete ska vara klart i mitten på december. Nu i november har man också börjat sätta in fönster och täta till huset på de lägre våningsplanen.


2012-11-21: Stadsdelen Masthusen förses för närvarande med nya lokalgator och nya ledningar för vatten och avlopp. Arbetet utförs av Skanska på uppdrag av Malmö Stad. Här håller en del av parkeringsplatsen mellan Diligentias kontorshus i glas och Turning Torso på att omvandlas till en ny väg. Foto: Lars Tufvesson.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.