Green Matmarknad nominerad i kategorin Årets satsning på närproducerad mat

Dagligvaruhandelns ledande nyhetstidning Fri Köpenskap ordnar varje år Dagligvarugalan, som i år inträffar den 6:e september. Priser delas ut i 16 kategorier, och Green Matmarknad är en av tre nominerade i kategorin Årets satsning på närproducerad mat. Juryns motivering till nomineringen lyder så här:

  • ”Green Matmarknad arbetar med en nyskapande profil och enkel filosofi om bästa möjliga mat till lägsta kostnad och lägsta påverkan på omvärld och miljö. En kun får en resa som tar hänsyn till säsongens möjligheter, lokalt ursprung och miljömedvetenhet.”

Övriga nominerade i samma klass är ICA Supermarket, Fäladstorget (Lund) och ICA Nära, Vallsta.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.