Bild: Tango i blåst


2012-08-22: Det blåser så att vågorna skvätter över kanten vid Scaniaplatsen. Det har regnat tidigare på dagen. Ändå är de där: Tango-entusiasterna som ser till att göra en promenad längs havet till något att minnas. Foto: Lars Tufvesson.

En reaktion på ”Bild: Tango i blåst

  1. Det er fint at du elsker tango-danserne… Men du bor heller ikke lige ved siden af deres ganske forfærdelige musik. Vi er mange boende på Scaniaplatsen som er enormt trætte af den evindelige larm hver onsdag!

    Tangodanserne er nogle selvhøjtidelige, snobbede og usympatiske personer som ikke har respekt for andre mennesker. De har ikke ønsket at løse problemet med generne fra musikken, uagtet at flere beboere har gjort dem opmærksomme på, at deres børn ikke kan sove før kl. 22 hver onsdag aften, hvilket er problematisk og en særdeles arrogant adfærd.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.