Vinden satte stopp för besök i vindkraftverket Boel

Tidningen City har för närvarande en serie artiklar vid namn Ett annat hörn av Malmö, med reportage från ställen i Malmö som få har tillgång till.

Förra fredagen skulle Citys artikel handla om hur det ser ut inuti Boel, vindkraftverket i Norra Hamnen som byggdes i samband med att Bo01-området byggdes för att försörja Bo01-området med ”lokalt producerad” energi.

Det blev ingen sådan artikel förra fredagen. Citys reportrar försökte vid tre olika tillfällen att ta sig upp i det 78 meter höga tornet, men varje gång de försökte blåste det för mycket. Tidningen City gör dock ett nytt försök och om de lyckas får vi se nästa fredag.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.