Vernissage: Cars, Cigars & Mojito Bars

Fotografen Joakim Lloyd Raboff från Galleri Västra Hamnen har varit på Cubas gator och tagit bilder. Det blev en utställning vid namn Cars, Cigars & Mojito Bars, som inte ställs ut på det egna galleriet utan på Park Inn Hotel Västra Hamnen. Vernissage den 20:e oktober med start 17:00.

  • Fotografier från det exotiska vardagslivet i Havanna.
  • Joakim: ”Redan efter mitt första besök kändes det angeläget att dokumentera Havanna som stan ser ut idag. Jag blev helt fixerad av alla gamla amerikanska dollargrin som vaggar fram, salsa svänget och den oerhört vackra, slitna Art Deco-arkitekuren. Framförallt fastnade jag för alla färgstarka personligheter man träffar på gatorna, i barerna och runt torgen. Havanna är fantastiskt!”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.