Bild: Dagens öronmanet


2011-10-22: I den inre hamnbassängen i Bo01s småbåtshamn…

(Ni vet, den påkostade hamnbassängen med 102 vattenkranar i ett konstverk av Kari Cavén, ett vattenfall och en jättebred trappa i granit ner till vattnet där ingen vill vara eftersom vattenfallet brusar för högt och allt flytande skräp samlas där. Med andra ord: En av Västra Hamnens mest misslyckade platser byggda under detta århundrade)

…så har ett gäng maneter hamnat uppe på landbacken.

Men: Det finns hopp om att någon form av mer mänsklig mänsklighet ska ta sig an även denna obefolkade plats, nu när Midroc planerar att med byggstart 2012 bygga ett kontorshus på Propellergatan 2 med direkt närhet till och utsikt över det gröna vattnet. Foto: Lars Tufvesson.


2011-10-22: Bonusbild: Vägen till horisonten (med Bo01s småbåtshamn på höger sida). Foto: Lars Tufvesson.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.