Sommarlov 2011 i Dockan

Varje dag hela sommarlovet mellan 9:00 och 10:00 förutom söndag och måndag är det direktsändning av SVTs barnprogram Sommarlov, med Malin, Kringlan och gäster. Barn och föräldrar är välkomna att medverka som publik. Platsen är Dockplatsen:

Sommarlov 2011

 


2011-07-26: Det är många barn och deras föräldrar som vill få sittplats nära M/S Hajen i Dockan när det är dags för direktsändning av SVTs sommarlovsprogram. Foto: Lars Tufvesson.


2011-07-26: Malin, Suuz och Kringlan läser upp brev från tittare. Foto: Lars Tufvesson.


2011-07-26: Restaurangbåten M/S Dockan låg tidigare vid Dockplatsen. I samband med en konkurs flyttades båten, vilket gav mer plats för tävlingar i vattnet vid Dockplatsen för SVTs Sommarlovsprogram. M/S Dockan ligger för närvarande precis utanför Dockans småbåtshamn, där America’s Cup-segelbåtana höll till för några år sedan. Foto: Lars Tufvesson.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.