Kommunen gillar inte konkurrens

Företaget Frestaren i Åkarp ansökte om att få sälja glass i Västra Hamnen med hjälp av sommarjobbande ungdomar med glasslådor på magen, på samma sätt som de gör på stränderna i Lomma och Vellinge. Kommunen sade nej. Bo Andersson är enhetschef på Gatukontoret:

  • ”Vi vill ha in all försäljning i lokalerna och nere i Västra Hamnen har vi bestämt att vi inte vill ha någon ambulerande försäljning. Vi har sagt nej till allt för att de inte ska plocka godbitarna från de som har lokaler med höga avgifter.”

Gatukontoret har sagt nej till ungefär 50 personer som har velat sälja kaffe, korv, läsk och liknande.

Läs mer: Inga glass-säljare i Västra Hamen

En reaktion på ”Kommunen gillar inte konkurrens

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.