Ja till 85 meter högt hotell i Dockan trots protester

Stadsbyggnadsnämnden sade ja till hotellplanerna vid Dockplatsen i Dockan, trots protester från boende i närheten.

  • 300 rum
  • Konferenslokaler
  • Restaurang
  • Spa
  • Gym

Läs mer: Jättehotell i Västra Hamnen

Boka hotell

En reaktion på ”Ja till 85 meter högt hotell i Dockan trots protester

  1. Stadsbyggnadsnämnden mfl måste ha ”holl i huet” när man godkänner ett hotell av de måttet i ett område som idag är harmoniskt med sina i stort lika höga hus. Det är det som gjort dockan så vackert. Varför är man så allergisk mot grönytor i Dockan området? Varför inte göra en liten park vid Hamnkontoret. Trafiksituationen kommer att bli kaotisk med ett hotell på krankajen med all den trafik som detta innebär. Trist att de som beslutar inte bor i området och har erfarenhet av den trafiksituation som redan finns idag. Flyttade till malmö och Krankajen för två år sedan pga det vackra och harmoniska i området kring Dockan. Tänker nu flytta från Malmö. Malmös politiker är om inte blinda så svårt synskadade.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.