Fotoboken Västra Hamnen 2011 finns nu att köpa

Från och med den 3:e maj så kan du köpa fotoboken Västra Hamnen 2011 hos författaren och fotografen Joakim Lloyd Raoff på Galleri Västra Hamnen för 100 kronor. Joakim inleder boken på följande sätt:

”Västra Hamnen representerar en unik del av Malmö. Det här är ett område som utmanar konventionella och förutsägbara lösningar med innovativa, framåttänkande idéer som också tar hänsyn till viktiga miljöaspekter. Den arkitektoniska mångfalden och havsnära placeringen inspirerar mig både som fotograf och boende i området. Med den här boken, den sjätte boken i serien om Västra Hamnen hoppas jag ge dig en inblick i en av Sveriges mest intressanta och föränderliga platser.”

Dagens länkar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.