Måste det se ut så här?


2011-03-20: Inte världens vackraste syn: P-huset närmast Stapelbäddsparken. Foto: Lars Tufvesson.

Det har varit så ett tag nu. Kommunen har höga ambitioner när det gäller klotter, vilket innebär att dagen efter det kommer in en anmälan om klotter så ska klottret vara borta. Samma höga ambitionsnivå gäller uppenbarligen inte krossad p-husfasad vid Stapelbäddsparken.

Dagens citat:

  • ”De senaste åren har det öppnat flera lyxkrogar i Malmö, de är nu alla bortgågna. Ingen är saknad. Undantaget är nyskapande Trio.” + ”Däremot kom och gick Caramello, The Vision, Torso Twisted, Dockplats 16, Dekadens och allt vad de nu hette högst obemärkta förbi.”
  • Mattias Kroon: Sluta tramsa med lyxkrogar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.