Malmömässan: Två nya kontorshus på gång

Rivningen av Malmömässan ska vara klar i februari. Snart är det dags att bygga upp det nya i stället för att riva ner det gamla. Totalt tänker sig Diligentia 18 kvarter i framtiden, men byggnationen kommer att ske etappvis baserad på hur stor efterfrågan är.

  • ”Först ut i det 18 kvarter stora området är två centralt placerade kontorshus. Dessa kommer att ligga i anslutning till ICA Maxi och ett nytt, levande stadsdelstorg. Som intressent i ett tidigt skede ges möjlighet att påverka utformningen av de nya kontoren och därmed få unika profilerade lokaler med närhet till såväl havet som stadspulsen.”

Mer om vad som ska ersätta Malmömässan efter rivningen hittar du på: www.masthusen.se

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.