Det blir en lekplats i södra Bo01-området

Från kommunen 2010-11-03

Kommunen har avsatt pengar för att bygga en lekplats i södra Bo01-områdets inre del. Det handlar om den upphöjda ”grönytan” som idag består av vita småstenar och några träd och som för närvarande används som uppställningsplats för byggbodar tillhörande bygget av kvarteret Salongen 35. Grönytans omvandling till bland annat lekplats kommer att starta när bygget av Salongen 35 är klart.

Kartan nedan pekar ut grönytans läge.

Universitetsholmen

Lars kommentar om kartan: Lägg märke till att Google-kartan envisas med att påstå att Scaniaparken ligger i södra Bo01-området. Scaniaparken låg bland annat i södra Bo01-området, fast innan Bo01-området fanns, för ungefär 10 år sedan. Scaniaparken har förskjutits norrut, men Googles kartleverantör envisas med att hålla kvar Scaniaparkens namn på fel plats.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.