Sommarens Grand Finale!

Dockplats 2010

Skånes Dansteater avslutar sommaren på ett storslaget sätt med en magisk utomhusföreställning på vattnet, i luften och på taken.

Med DOCKPLATS 2010 firar Skånes Dansteater 5 år i Dockan i Malmö tillsammans med över hundra medverkande. Förutom Skånes Dansteaters egna dansare medverkar simhoppare, konstsimmare, dykare, klättrare, musiker, körerna Svanholm Singers och Aquarello, Limhamns brassband och dansstudenter från Skolen for Moderne Dans m.fl. Det blir en helt unik upplevelse som även bjuder på specialskriven musik, film och videoprojektioner.

För regi och koreografi står Dansdesign; Leif Hernes och Anne Grete Eriksen, som bl. a. gjort invigningen av OS i Lillehammer. Föreställningen innehåller projektioner av videokonstnärerna epí och nykomponerad musik av Bjarne Kvinnsland.

DOCKPLATS 2010 visas den 9-12 september kl. 20.30 i Dockan, Malmö

Fri entré. Endast ståplatser. Föreställningen är ca. en timme lång.

Läs mer: www.skanesdansteater.se


Inkom 2010-06-09: Vad är det som döljer sig bakom blomman?…


 …Turning Torso så klart!
Foto: Pierre Stadigh. Fin? Ful? Kommentera!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.