Elephanten såld – Dockan Comedy utan lokal

Från Skånska Dagbladet 2010-04-05 samt ett mejl 2010-04-01

Ståuppklubben Dockan Comedy står utan lokal sedan de i onsdags (halvvägs in i vårsäsongen), precis innan kvällens föreställning fick beskedet att restaurang Elephanten i Dockan har sålts och att klubben därmed inte kan vara där från och med nästa vecka.

Mats Andersson på Dockan Comedy har inte fått reda på vem den nya ägaren är, och vet därför inte om det går att stanna kvar i samma lokal: ”Allra helst vill vi vara kvar här eftersom det har fungerat så bra.”

I Dockan Comedys nyhetsbrev kan vi läsa att ”Restaurangkomplexet som Elephanten ingår i är sålt”, vilket skulle innebära att även följande matställen är sålda:

De tidigare ägarna (Lars Berkesköld, Christer Persson och Calle Holmén) till ovan nämnda restauranger öppnade även upp The Vision i World Trade Center Malmö. Eftersom denna restaurang inte delar kök med de övriga restaurangerna och eftersom hemsidan fortfarande är uppe så drar vi för närvarande slutsatsen att The Vision inte har sålts.

Dockan Comedys nyhetsbrev nämner också att de nya ägarna inte kommer att starta verksamheten omedelbart.

Läs mer: Dockan Comedy tvingas stänga

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.