Årstiderna by the Sea på fjärde plats

Från Nöjesguiden nr 6 2010

Nöjesguiden gav Årstiderna by the Sea i Dockan näst högsta betyget när fiskrestaurangen recenserades:

  • ”Ett tips inför ett besök på Årstiderna by the Sea är att välja en varm sommardag när vinden inte letar sig till Dockplatsen. Uteserveringen är placerad på bryggan och vågor skapar kluckande ljud som går förträffligt ihop med husets champagne och en halv hummer.”
  • ”Inga överraskningar men hög kvalitet och råvaror direkt ur havet”
  • Andreas Pieplow… ”utbyter några ord med gästerna och ser ut att trivas på den nya restaurangen.”

På Nöjesguidens 10-i-topplista över restauranger som är rekommenderade sommarställen i Skåne och Köpenhamn (med fokus på Malmö) kommer Årstiderna by the Sea på fjärde plats (”En helt fantastisk plats att sitta på vid vackert väder”) och Aroma Mat & Dryck vid Scaniaplatsen (”…på den välkända adressen med utsikt över havet ända bort till horisonten”) på sjunde plats.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.