Fortfarande Malmös riviera tack vare The Vision

Från Nöjesguiden för februari 2010

De nominerade till de olika kategorierna i Nöjesguidens Malmö/Lunda-pris har utsetts. Vem som vinner respektive kategori kommer att avslöjas den 12:e februari på Hipp. För Västra Hamnens del kan vi notera att:

Restaurangen The Vision är en av tre nominerade i kategorin Årets Krog, med följande motivering:

  • ”Vi fick äntligen lite blingbling vid havet när The Vision öppnade Malmös mest bländande restaurang. I absolut vitt och med guld i allt från gångjärn till dessert. Med en välkomponerad meny som är intressant utan att någonsin bli märklig visar The Vision att lyx kan vara för alla. Tack vare det är Västra Hamnen fortfarande Malmös riviera.”

Lunchbistron, kvällsbaren och klubblokalen Kong på Universitetsholmen här i Västra Hamnen (Nordenskiöldsgatan 19) är en av tre nominerade till Årets Glädjespridare, med följande motivering:

  • ”Bara själva idén att hosta en klubb med det lysande namnet Instead of Gospel förtjänar en belöning. Att erbjuda möjligheten att avnjuta allt från föreläsningar om alkemi till akustisk blues på måndagar då man verkligen kan behöva reboota hjärnan efter helgen är ett modigt och genialt initiativ. Kong är ett drivhus för kreativa och nytänkande människor och de syresätter Malmös kulturklimat på ett sätt som inte känns pretto men vågar vara annorlunda.”

Långfärdsskridsko utanför Västra Hamnen
Inkom 2010-02-06: ”Ömsom is, ömsom vatten under den gångna veckan.”
Från Bertil Rowland, SSSK Stockholms Skridskoseglarklubb.
Fin? Ful? Kommentera!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.