Bara bröst tillåtet, men inte på Kockum Fritid

Från Kvällsposten 2009-06-25

Politikerna i fritidsnämnden beslutade att kvinnor inte måste ha bikiniöverdel för att bada i simhall. Men: Det är upp till varje simhall att ha egna trivselregler. Kockum Fritid kommer att fortsätta att kräva bikiniöverdel eller hel baddräkt.

På frågan om vad som händer om en tjej ändå badar topless, svarar Annika Adamsson som är ansvarig för badet: ”Då kommer vi be henne att ta på sig en överdel. Vi drivs av en stiftelse och ligger därför inte helt under fritidsnämnden, därför vet jag faktiskt inte om vi är tvungna att följa gårdagens beslut.”

Läs mer: Det handlar om att visa hänsyn + Det här gäller på badhusen i Malmö

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.