Malmö City Horse Show 21-24 maj

Från en annons i Barn i Malmö april-maj 2009

Den 21-24 maj blir det många hästar på Ribersborgs hundrastplats:

  • 21-22 maj: Nationella banhoppningar
  • 23-24 maj: Världscuptävling i fälttävlan
  • Fri entré

Läs mer: Malmö City Horse Show


2009-04-04: En övergiven och tyskregistrerad bil som har krockat med en betongklump och ett träd norr om Malmömässan. Resultat: Ett obrukbart hjul. Ett bevis på att den breda ”vägen” norr om Malmömässan är trafikfarligare än man kan tro. Kommunen och Diligentia (som äger Malmömässan) borde åtminstone märka ut var vägen går på den breda asfalteringen, för att minimera risken för liknande krockar i framtiden. Vägens nuvarande utformning inbjuder till fortkörning.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.