"Köpenhamn har inget som matchar Västra Hamnen"

Från Skyscrapercity – Copenhagen construction and development thread 2008-12-26

När Markowitch diskuterar projekt i Nordhavn i Köpenhamn, så gör han följande Västra Hamnen-reflektion:

  • ”Personligen tycker jag att de skulle göra en master-plan och sedan dela upp arealen på flera underprojekt med olika byggföretag och arkitekter, för att få fram en diverserad urban känsla liknande den i Västra Hamnen. Det skulle även vara intressant om Köpenhamn kunde få sin egen riviera där ute. Köpenhamn har inget som matchar Västra Hamnen i Malmö. Inte ens Tuborg Havn eller Bellevue kommer i närheten under sommaren, när nästan hela Malmö beger sig till Västra Hamnen för att ta ett dopp, vilket nästan ger området en medelhavskänsla.”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.