Sydsvenskans chefredaktör fascineras av Västra Hamnen

Från Sydsvenskan 2008-11-08

Heidi Avellan är chefredaktör på Sydsvenskan. Under rubriken ”Malmös många mirakel” skriver hon så här om Västra Hamnen:

  • ”Att peta i sig en pizza intill Sundspromenaden medan solen går ner bakom bron eller streta fram i motvind längs vattnet är något alldeles speciellt med det nya Malmö. Västra Hamnen är fascinerande med sina udda hus, med Turning Torso, med alla flanörer. Njugga kommentarer från Bo01-tiden har kommit på skam när den nya stadsdelen visar att Malmö är en modern storstad. Också. Skulle nu bara trafikproblemet lösas även här så vore väl projektet att betrakta som en fullträff.”

Lars frågar sig då: Vilken tidning var det som stod för majoriteten av de njugga kommentarerna?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.