Havsbassäng oroar boende

Från Sydsvenskan 2008-08-31

En boende i Västra Hamnen har skrivit till Gatukontoret efter att ha läst om planerna på en havsbassäng vid Scaniabadet. Skribenten tycker att trycket mot Västra Hamnen är tillräckligt stort utan ytterligare attraktioner, och undrar: Ska Västra Hamnen vara ett bostadsområde eller en rekreationsplats?

Lars kommentar: På skribentens fråga kan vi nog svara att Västra Hamnen ska vara både flera bostadsområde och en rekreationsplats.


2008-08-31: Absolut sommar på Dockan, för den som missade förra gången tidigare i somras. Paula Åkersdotter-Jarl (Pearl) sjunger. Den som vill få arrangemanget att framstå i en så positiv dager som möjligt kan ju använda sig av till exempel ordet ”fullsatt”. Foto: Lars Tufvesson. Fin? Ful? Kommentera!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.