Berätta för kommunen vad du tycker om Scaniabadet

Från en skylt vid Scaniabadet 2008-08-01

Gatukontoret vill veta vad du tycker om Scaniabadet. Därför bjuder de på kaffe vid Scaniabadet den 7:e augusti mellan 14 och 16. Gatukontoret vill diskutera skötselfrågor med både boende och badgäster.

Enligt skylten vid Scaniabadet går det även att lämna synpunkter via nätet. När jag besökte webbsidan skylten hänvisade till, så fanns där dock inget naturligt sätt att lämna några synpunkter. Den kontaktmöjlighet som erbjuds är två olika e-mejladresser att tveka mellan: Ska jag skicka mejl till den sidansvarige eller ska jag använda Malmös generella e-post?). Kolla själv: Dagens strand


2008-07-29: Öresundsbron från utsiktsnoden i Daniaparken.
Foto: Lars Tufvesson. Fin? Ful? Kommentera!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.