2000 av 2500 platser bokade

Från Sydsvenskan 2008-07-17

Den första öppna guidade turen med 75 deltagare till Turning Torsos topp avverkades under onsdagen. Utsikten lockade förstås, och priset, 195 kronor för åtta år och uppåt respektive 125 kronor för tre till åttaåringar, avskräckte inte.

  • För pengarna får man bland annat lyssna på ett föredrag om Turning Torso.
  • Över 2000 av drygt 2500 tillgängliga platser till sommarens visningar är bokade.
  • På frågan om Turning Torso skulle klara en World Trade Center i New York-attack, så svarade guiden Jan Andersson: ”Den är inte byggd för att göra det. Men betong står emot bättre än stål, som används i Amerika.”


2008-07-09: Välfylld Sundspromenad lagom till solnedgången.
Foto: Lars Tufvesson. Fin? Ful? Kommentera!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.