Otrevliga människor gästade Västra Hamnen

Från Sydsvenskan cirka 2008-05-15

Pingsthelgens vackra väder lockade många besökare till Västra Hamnen. Detta satte sina spår på Sydsvenskans insändarsidor:

  • En insändare ville få ”okunniga, obildade, slarviga, nonchalanta, otrevliga, egocentriska och hänsynslösa” besökare att inse att Västra Hamnen inte är laglöst land. Här gäller samma regler som i resten av Malmö.
  • En annan insändare vittnade om att ”Västra Hamnen invaderades av människor som beter sig på ett sätt som jag tror att de som inte bor här inte kan föreställa sig” och vädjade till besökare att bete sig som civiliserade människor i Västra Hamnen. Polisens och Parkering Malmös insatser under Pingsthelgen i Västra Hamnen fick underbetyg.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.