Ännu en ny bok: Västra Hamnen

Från ett mejl 2008-04-20

Den 15:e april kom det ut en ny bok om Västra Hamnen, skriven av Ossian Grahn och med foto av Leif Zimmer. Bokförlaget Arena presenterar boken och Västra Hamnen så här:

  • ”Från sliten industrihamn till ekologiskt hållbart boende med spännande arkitektur. Denna remarkabla förvandling genomgick Västra hamnen i Malmö inför den internationellt uppmärksammade boutställningen Bo01. Vid horisonten löper bron och närheten till kontinenten är påtaglig. Idag är Västra hamnen ett av regionens mest expansiva och attraktiva områden. Detta är guiden till arkitektur, djurliv, ekologi, byggnadskonst och mycket annat som dagligen lockar ett stort antal besökare till området.”

Länk till boken hos nätbokhandlaren AdLibris: Västra Hamnen

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.