Ingen cykling i Turning Torso

Från www.nfo.nu 2008-02-27 samt Metro 2008-02-28

Det blir ingen BMX-tur uppför Turning Torsos 1400 trappsteg för Xavi Casas. HSB har sagt nej av säkerhetsskäl. Jan Andersson, säkerhetsansvarig för Turning Torso: ”Trappan är avsedd för utrymning och vi måste ta hänsyn till våra hyresgäster och brandsäkerheten.”

Xavi Casas kommentarer:

  • Struntprat, jag har cyklat uppför torn över hela världen, det finns ingen typ av fara alls.
  • Det verkar som de inte vet tillräckligt om mig, jag kanske ska be min manager att kontakta dem i Malmö igen. Jag får väl cykla uppför ett annat torn i världen så länge.

Läs mer: Han vill cykla till Turning Torsos topp

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.