Torso Twisted: Kökschefen kan nu ägna sig åt att laga bra mat

Från Sydsvenskan cirka 2007-12-28

När Sydsvenskan och Dygnet Runt summerade nöjesåret 2007 så intervjuade de bland annat Daniel Berlin, kökschef på Torso Twisted. Daniel hade följande att förtälja:

  • Om 2007: ”Vi hade ett ganska turbulent år, allt har gått framåt och vi har hunnit sätta krogen, rutinerna har satts och logistiken och nu kan vi ägna oss åt det som vi är här för: Laga jävligt bra mat.”
  • Om vad vi äter 2008: ”Jag tror att vi kommer våga ha lite roligare på krogen, att vi inte är så begränsade. Vi är fortfarande lite för fega. Jag hoppas att folk som går ut och äter gör det för upplevelsen och inte för att bli mätta.”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.