Torso Twisted: Ett tillskott av internationella proportioner

Från Nöjesguiden 2008-01-10

Torso Twisted var en av tre nominerade till Nöjesguidens pris i kategorin Bar/mötesplats Malmö/Lund 2007, med följande motivering:

”Med hjälp av en mångmiljonsatsning har Malmö och i synnerhet Västra Hamnen fått ett tillskott på krog- och barfronten. Ett överdådigt och kompromisslöst designat tillskott av internationella proportioner som ger grannhuset Turning Torso en match i vem som tar mest plats när det är dags för äkta show-off. Helt plötsligt tog Malmö för givet att det ska finnas en enorm barlokal där servicen och inredningen är lika viktig som drinkarna och maten. Framgångskostymerna och framgångsfrisyrerna förtjänade en ny lekplats. Och den de fick är stor och dyr.”

Läs mer: Vem vinner och vem försvinner?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.