Premiär idag: Västra Hamnen webb-TV!

Västra Hamnen 2008-01-31

Då var det äntligen dags för premiären på Västra Hamnen webb-TV!

Västra Hamnen webb-TV är ett samarbete mellan Bizzbook och Kanal 100.

Framöver kommer Västra Hamnen webb-TV att med ojämna mellanrum bjuda på reportage, intervjuer och annat intressant från Västra Hamnen.

För dig som tittar är det gratis. Däremot kostar det tid och pengar för Bizzbook och Kanal 100 att göra det möjligt för dig att titta på Västra Hamnen webb-tv. Tanken är att Västra Hamnen webb-TV ska finansieras med reklam och genom att vi erbjuder en möjlighet för intresserade att producera informationsfilmer av samma höga kvalitet som reportagen från Västra Hamnen webb-TV.

Vill du veta mer om hur du kan stödja Västra Hamnen webb-TV genom att köpa reklam eller genom att beställa en produktion av en informationsfilm för ditt företag (som till exempel kan distribueras via Västra Hamnen webb-TV), så ring 040-32 09 64 eller mejla Kanal 100.

Till Västra Hamnen webb-TV

Mejla gärna lars@bizzbook.com och tala om vad du tycker om Västra Hamnen webb-TV. Tillsammans kan vi göra Västra Hamnen webb-TV ännu bättre!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.