Bilder efter stormen

stormskada
2013-10-30: Solcellspaneler längst uppe på en fastighet längs Sundspromenaden slets loss av stormen. Foto: Lars Tufvesson.

 

stomrsakradGiraff
2013-11-06:

  • Ursprunglig text: Stormsäkrad giraff. Det lilla vindkraftverket på toppen av elbilladdningsmanicken togs bort innan stormen, och sattes tillbaka efter stormen. Det verkar vara en del jobb med att ha en giraff i Västra Hamnen. Foto: Lars Tufvesson.
  • Uppdatering (se kommentar till denna notis): Vindkraftverket satt uppe under stormen, och vingarna lossnade. Vindkraftverket togs ner för reparation efter stormen.

2 reaktioner på ”Bilder efter stormen

  1. Nej, vindmöllan sat kvar under och efter stormen. Dock var stormen så hård att vingarna på propellern flög av. Den blev avmonterat ett par dagar för rep, och snurrar nu fint igen med dina 3 nya blad..

    1. Tack för informationen. Den första delen av texten i notisen ovan är min ursprungliga tolkning av InnoVentums informationstavla på giraffen, där det den 6:e november stod: ”På grund av stormen har turbinen tagits ner. När värdret tillåter kommer den sättas upp igen.” Jag gör ett tillägg i notisen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.