Sydsvenskan hittade Turning Torso-nyhet på vhamnen.com

Den största dagstidningen i Malmö som inte är gratis heter Sydsvenskan. Sydsvenskan har lite större resurser än vad vi har här på vhamnen.com . Därför hittar du en och annan Västra Hamnen-nyhet i Sydsvenskan innan den dyker upp på denna sajt. Men att ha ett tydligt Västra Hamnen-fokus gör att David ibland vinner över Goliat:

I veckan som gick ringde en reporter från Sydsvenskan till vhamnen.com och ville komma i kontakt med boende i Turning Torso. Sydsvenskan hade läst (och sett bilder) på vhamnen.com om fasadbelysningen av Turning Torso i samband med Eurovision Song Contest och ville göra en artikel om detta. En halvdag senare skickade en annan reporter på Sydsvenskan mejl och frågade om de fick använda foton från vhamnen.com . Därför hittar du i Sydsvenskans artikel på webben tre foton med texten ”Foto: Lars Tufvesson / vhamnen.com”, fem dagar efter att samma uppsättning bilder publicerades här på vhamnen.com . I Sydsvenskans papperstidning på den sjätte dagen efter vhamnen.com’s publicering användes en av bilderna återigen av Sydsvenskan, nu med texten ”FOTO: LARS TUFVESSON/VHAMNEN”.

Läs mer:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.