Så vet du att det snart är Malmöfestival

Fråga: Hur märks det i Västra Hamnen att Malmöfestivalen börjar om fem dagar?

Svar 1: På Universitetsholmen sätts en liten lutande röd stuga ihop.


2011-08-14: Den lutande stugan ”Atlantis” ska flyta omkring i hamnbassängen. Konstverket av konstnärerna Tea Mäkipää och Halldor Ulfarsson har tidigare visats vid Wanås Slott. Tea om konstverket: ”Med Atlantis vill vi kommentera hur dagens samhälle fortsätter som vanligt. Detta trots kunskapen om alltfler naturkatastrofer och missanpassade livssituationer i ett klimat som är på väg att förändras.”

Svar 2: I Stapelbäddsparken har de satt upp en läktare inför Betongcupen 2011 och Malmö Ultra Bowl III som avgörs 19-21 augusti och som har vissa kopplingar till Malmöfestivalen (som en superramp på Hamngatan där det också ska tävlas).

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.