Arbeta mindre. Få mer gjort!

Från ett mejl 2010-06-11

Klas Hallberg föreläser tisdagen den 9:e november klockan 13-16 samt 18-21 i Kockum Fritids lokaler under rubriken Arbeta mindre. Få mer gjort!

Det handlar om att bryta mönster, ta risker och lita mer till din förmåga än du kanske gjort tidigare:

Det slösas bort alldeles för mycket energi i arbetsliv och privatliv för att vi gör saker vi tror att vi borde göra. Istället för att göra det vi vet är det rätta. Klas Hallberg inspirerar till att prioritera och att våga ifrågasätta vardagens alla måsten och agera utifrån lust, snarare än plikt. Under föreläsningen ger Klas konkreta, handfasta tips om hur du får ut mer av vardagen omedelbart. Det förändrar inte ditt liv på ett ögonblick men det ger dig en puff i en effektivare riktning. Effektivare och hälsosammare. Föreläsningen är en riktig kick för att bli effektivare, ha roligare och må bättre!”

  • 495 kronor + moms (inkluderar lätt förtäring)

Läs mer och boka plats: www.barrab.se

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.