Detaljplan för 100 bostadsrätter godkänd

Från Malmö stads pressmeddelande 2010-01-21

Stadsbyggnadsnämnden godkände detaljplanen för området öster om Ankarparken, vilket innebär att det kan bli cirka 100 bostadsrätter i närheten av Vittra-skolan, tillsammans med kontors- och handelslokaler på bottenvåningarna.

Stadsbyggnadskommunalråd Anders Rubin: ”Bit för bit, kvarter för kvarter fylls nu området mellan Bo01-området och innerstaden med ny bebyggelse och succesivt växer Malmös innerstad alltmer och i takt med befolkningstillväxten.”

Lars kommentar: Man skulle också kunna uttrycka det som så att Malmö växer i otakt med befolkningstillväxten, eftersom befolkningen ökar mycket fortare än antalet bostäder.

100 nya bostäder

Läs mer:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.