Inte helt lätt driva restaurang i Bo01-området

Från lite olika ställen 2009-10-27

  • Pims Krog vid Scaniaplatsen stänger ner verksamheten efter den 30:e oktober.
  • Företaget Strand i Malmö AB har gått i konkurs. Företaget drev restaurang Strand på Sundspromenaden 9.
    • Förtydligande 2009-11-01: Företaget Strand i Malmö AB arrenderade och drev Restaurang Strand i somras. Restaurangens ägare som har drivit restaurangen tidigare sommarsäsonger har inte gått i konkurs. Just nu har restaurangen stängt för säsongen.
  • Restauranglokalen där West Grill Café & Bar höll till på Sundspromenaden 1 har stått tom väldigt länge. En anledning till att potentiella krögare tvekar är att lokalen saknar tillräcklig ventilation för restaurangverksamhet.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.